ЛЕТЊИ ДЕЧЈИ НАУЧНИ КАМП


Добродошли на страницу за пријављивање на Дечји научни камп Центра за промоцију науке. Одабиром поља испод бирате циклус за који желите да пријавите дете.


Молимо да попуните поља за САМО ЈЕДНО ДЕТЕ понаособ. Подаци више деце у једној пријави неће бити узети у разматрање. Молимо вас да оставите тачне податке, а тим Центра за промоцију науке ће вас обавестити да ли је пријава прихваћена када групе буду формиране.


ПОПУЊЕНИ ФОРМУЛАР НЕ ЗНАЧИ ДА ЈЕ ВАШЕ ДЕТЕ ПРИМЉЕНО НА КАМП. Учешће на кампу је бесплатно и намењено искључиво деци од 8 до 12 година. Будући да је број места на кампу из техничких разлога ограничен на двадесет пет по дану, саветује се да пожурите са пријављивањем детета. Попуњавање пријаве не значи да је ваше дете примљено. Групе деце биће усклађене према узрасту и роду како би се осигурала најоптималнија атмосфера за реализацију овакве врсте програма. Предност приликом пријава имаће деца која су прва пријављена, а која нису до сада била на научним камповима ЦПН. Потврдну поруку добиће сви чије учешће буде прихваћено.

Пријаве су отворене од 1. до 5. јула.

Детаљније информације о програму летњег ДНК можете прочитати на страници кампа.


Циклус 1 од 15.07. до 19.07.Циклус 2 од 22.07. до 26.07.

OTHER
Центар за промоцију науке scientix konferencija